•   Burj Khalifa, Dubai
Prenesite BREZPLAČNO PRIROČNIK ZA VLAGATELJE in rezervirajte termin DUBAI REAL ESTATE INVESTING SUMMIT neposredno pri vas….
IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC IN V VAŠ POŠTNI PREDAL BOSTE PREJELI PRIROČNIK 
KDO STA FABIO RAFFAELI IN DAMIR MURKOVIČ
IN ZAKAJ STA PRAVI OSEBI ZA POMOČ PRI NALOŽBAH?
Fabio je v Italiji znan kot najvplivnejša oseba glede nepremičninskih naložb v Dubaju. Leta 2010 je z 31-leti začel iz NIČLE raziskovati Dubajski nepremičninski trg in z lastnimi naložbami sledil razvoju nepremičnin v sodelovanju z najvplivnejšimi gradbenimi podjetji v Dubaju. 
  •  Pomagal je desetinam investitorjem iz celega sveta praktično podvojiti prihodke s pomočjo investicij v dubajski nepremičninski trg. 
  • Je tudi autor »bestsellerja« DUBAI TOP-SECRET.
  •  Večkrat je bil tudi nagrajen s strani najpomembnejšega gradbenega podjetja iz Dubaja, ki kotira na svetovnih borzah. 
Damir Murkovič je sodelavec in soinvestitor, ter soustvarjalec širitve načrta na področje Slovenije in Hrvaške.
Povečajte lastni kapital.
Ustvarite svojo dediščino.
Zavarujte vaš denar.
NE POSLUŠAJTE SAMO NAS
PREBERITE, KAJ PRAVIJO SVETOVNI PODJETNIKI
"Hja, ko v Dubaju investiraš v karkoli, že vnaprej točno veš, koliko vložiš in koliko se ti povrne, kar ti daje precejšnjo mero varnosti, česar pri nas v Italiji ni. V Italiji stojimo na mrtvi točki, tržišče je zelo pasivno."
Italijanski poslovnež in legenda dirk Formule1
Flavio Briatore
"Dandanes je v Italiji praktično nemogoče realizirati pozitivne nepremičninske projekte, saj je tržišče blokirano. Predvsem zaradi birokratskih pravil ni nikoli jasno, katere vse stroške in prispevke je potrebno sproti plačati: presenečenja se pojavljajo ena za drugo."
Italijanska medijska osebnost in manager
Lele Mora
"Dubaj je eno od najrazvitejših svetovnih prestolnic za posel, je kraj z nešteto možnostmi. Mesto je odličen ambient za poslovneže, je brez obdavčitev in med najvarnejšimi na svetu."
Nemški poslovnež turških korenin
Saygin Yalcin
ŽELITE TUDI VI POSTATI DEL SVETOVNE ELITE VLAGATELJEV V EMIRATU DUBAJ?
Fabio Raffaeli - Copyright © 2019 - all rights reserved
VSEBINE SPLETNE STRANI IZRAŽAJOSPLOŠNO MNENJE IN NISO PREDMET ZAVEZUJOČEGA PROFESIONALNEGA SVETOVANJA. NOBENA VSEBINA NA TEJ SPLETNI STRANI NE PONUJA INFORMACIJ O HITRIH BODOČIH ZASLUŽKIH IN TEGA TUDI NE ZAGOTAVLJA. VSAKDO JE ODGOVOREN ZA SVOJA DEJANJA IN ODLOČITVE PRI INVESTICIJAH. NE PONUJAMO PRAVNIH IN DAVČNIH NASVETOV GLEDE NEPREMIČNINSKEGA INVESTIRANJA.